Autor:

Zeleninové žervé

Snadné
Ingredience
Žervé 100 g
Sůl
a pepř
 
Smetana ke šlehání
dle potřeby
 
Česnek 1 stroužek
Cibule
menší
1 ks
Červená paprika
nebo kapie
1 ks
Rajčata
- pevnější
2 ks
Zeleninové žervé

Postup přípravy:

Žervé osolíme, opepříme a rozmícháme s troškou smetany na hustší kašičku, do které vmícháme drobně pokrájenou cibuli, papriku a rajčata a nastrouhaný nebo rozetřený česnek (nebo křen). Dáme vychladit.
Podáváme s tmavým pečivem nebo jako zeleninovou přílohu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové žervé

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web