Autor:

Zeleninové žervé

Snadné
Ingredience
Žervé 100 g
Sůl
a pepř
 
Smetana ke šlehání
dle potřeby
 
Česnek 1 stroužek
Cibule
menší
1 ks
Červená paprika
nebo kapie
1 ks
Rajčata
- pevnější
2 ks
Zeleninové žervé

Postup přípravy:

Žervé osolíme, opepříme a rozmícháme s troškou smetany na hustší kašičku, do které vmícháme drobně pokrájenou cibuli, papriku a rajčata a nastrouhaný nebo rozetřený česnek (nebo křen). Dáme vychladit.
Podáváme s tmavým pečivem nebo jako zeleninovou přílohu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové žervé

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web