Autor:

Červená řepa s žervé a rakouským špekem

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Červená řepa
- uvařená doměkka
 
Žervé
případně tvaroh
 
Špek
- rakouský, případně pršut
 
Na dochucení žervé:
Česnek  
Křen  
Sýr
- pikantnější (Niva,parmezán...)
 
Na obalení:
Ingredience na trojobal
: mouka, vejce, strouhanka
 
Těsto
: mléko(pivo), solamyl, koření, vejce
 
Ingredience
Olej
na smažení
 
Červená řepa s žervé a rakouským špekem

Postup přípravy:

Uvařenou červenou řepu oloupeme, pokrájíme na cca 0,7 mm plátky, osolíme a potřeme žervé, které jsme si dochutili tím, co máme rádi (případně ho nechali přírodní). Potřít můžeme z obou stran a pak zabalíme do plátků špeku nebo pršutu.
Takto připravenou řepu můžeme obalit klasicky v trojobalu nebo udělat těstíčko z vejce (1 ks), mléka (nebo piva - 3 lžíce), koření dle chuti a solamylu podle hustoty těstíčka.

Po obalení ihned smažíme z obou stran dozlatova a podáváme s bramborovou přílohou dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Červená řepa s žervé a rakouským špekem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web