Autor:

Červená řepa s žervé a rakouským špekem

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Červená řepa
- uvařená doměkka
 
Žervé
případně tvaroh
 
Špek
- rakouský, případně pršut
 
Na dochucení žervé:
Česnek  
Křen  
Sýr
- pikantnější (Niva,parmezán...)
 
Na obalení:
Ingredience na trojobal
: mouka, vejce, strouhanka
 
Těsto
: mléko(pivo), solamyl, koření, vejce
 
Ingredience
Olej
na smažení
 
Červená řepa s žervé a rakouským špekem

Postup přípravy:

Uvařenou červenou řepu oloupeme, pokrájíme na cca 0,7 mm plátky, osolíme a potřeme žervé, které jsme si dochutili tím, co máme rádi (případně ho nechali přírodní). Potřít můžeme z obou stran a pak zabalíme do plátků špeku nebo pršutu.
Takto připravenou řepu můžeme obalit klasicky v trojobalu nebo udělat těstíčko z vejce (1 ks), mléka (nebo piva - 3 lžíce), koření dle chuti a solamylu podle hustoty těstíčka.

Po obalení ihned smažíme z obou stran dozlatova a podáváme s bramborovou přílohou dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketovo-kedlubnové komínky Očista pro zimní dny Články z

Komentáře k receptu: Červená řepa s žervé a rakouským špekem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web