Autor:

Zeleninové placky

Střední
Ingredience
Mražená zelenina
mrkev, hrášek
1 balíček
Měkký salám 100 g
Vejce  
Polohrubá mouka  
Vegeta  
Sůl  
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Uzeniny

Zeleninu (může být i čerstvá) uvaříme ve slané vodě doměkka scedíme a necháme vychladnout.

Přidáme drobně pokrájený salám, vejce, vegetu a sůl dle vlastní chuti.

Naposledy přidáme polohrubou mouku a to takové množství, aby se z hmoty daly tvarovat malé placičky, které smažíme na rozpáleném oleji.

Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové placky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web