Autor:

Zeleninové placky

Střední
Ingredience
Mražená zelenina
mrkev, hrášek
1 balíček
Měkký salám 100 g
Vejce  
Polohrubá mouka  
Vegeta  
Sůl  
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Uzeniny

Zeleninu (může být i čerstvá) uvaříme ve slané vodě doměkka scedíme a necháme vychladnout.

Přidáme drobně pokrájený salám, vejce, vegetu a sůl dle vlastní chuti.

Naposledy přidáme polohrubou mouku a to takové množství, aby se z hmoty daly tvarovat malé placičky, které smažíme na rozpáleném oleji.

Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Zeleninové placky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web