Autor:

Zelenina s pohankou

Snadné
Ingredience
Pohanka 100 g
Mrkev 1 ks
Paprika - žlutá 1/2 ks
Červená paprika 1/2 ks
Cuketa 1 ks
Česnek 2 stroužek
Olivový olej  
Masox 1 kostka
Balkánský sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Pohanku propláchneme studenou vodou a dáme vařit do zeleninového bujonu. Vody dáme málo, jako když vaříme rýži. Vaříme 3 minuty a potom necháme pod pokličkou dojít asi 30 minut. Všechnu zeleninu nakrájíme na kousky a orestujeme na olivovém oleji. Restujeme asi 10-15 minut, dokud zelenina není měkká. Nakonec přidáme nakrájený česnek a uvařenopu pohanku a restujeme ještě asi 3 minuty. Podáváme teplé nebo studené posypané balkánským sýrem.
Je možno ještě přisolit a opepřit, ale bujon i balkánský sýr jsou již slané.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zelenina s pohankou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web