Autor:

Zbojnické kolínko

Snadné
Ingredience
Vepřové koleno 2 ks
Česnek
paličky
2 ks
Bobkový list 2 ks
Mrkev 2 ks
Ovčí sýr 100 g
Máslo 50 g
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Zbojnické kolínko

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do alobalu s bobkovým listem, paličkami mrkve a hranolky sýra, navrch dáme kousek másla. Vložíme do hlubšího pekáče, zalejeme vodou tak, aby kolínka byla ponořená ve vodě. Celý pekáč zakryjeme alobalem a dáme do horké trouby. Pečeme asi 1,5 hodiny

Podáváme v otevřeném alobalu s opečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zbojnické kolínko

Komentáře

  1. Vlasta Jiroutová   13.01.2012 | 20:08 | reagovat |

    Nam se ta kůže hnusí a kromě toho je velice škodlivá (cholesterol). Ani na kuřeti, krůtě či kachně ji nenecháváme.

  2. Tereza Jarčušková   24.02.2007 | 13:17 | reagovat |

    Pani Jolka, nie je to škoda. Vyskúšajte a uvidíte. Ak chcete mať červenú upečenú kôrku na povrchu, vyberte hotové koleno, otvorte alobal a na plechu dopečte do červena. Kožku odkladám do huspeniny. Cez kožu by sa vám to zle špikovalo cesnakom. Cesnakom nešetrite.

  3. Jolka Holka   23.02.2007 | 13:55 | reagovat |

    A není to škoda, dělat to bez tý kůžičky? my ji máme všichni moc rádi. Šlo by to udělat i s kůží?

  4. Airan   22.02.2007 | 16:59 | reagovat |

    A kolena muzu na jakykoli spusob, s tim syrem je to pro mne novinka. Vyzkousim, pochoutname si a pak napisu:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web