Autor:

Zapékané veky

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Veka 1 ks
Eidam sýr 250 g
Salám junior 250 g
Česnek 4 stroužek
Vejce 5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky, Pečivo, Slané

Do jedné mísy: nahrubo nastrouháme eidam a junior, prolisujeme česnek a přidáme všechna vejce. Rozložíme si nekrájenou veku na plech a potíráme jí touto směsí. Necháme zapéct v troubě tak na 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Zapékané veky

Komentáře

  1. Renata   24.04.2007 | 23:14 | reagovat |

    Taky tyto tousty dělávám a také s nimi mám úspěch,dělám je v troubě,bez česneku,ale zato je posypu grilovacím kořením,je to pikantní a výborné

  2. Kristina   13.03.2006 | 21:18 | reagovat |

    Já to znám podobně - jen bez česneku. Někdy to dělám na veku, ale dají se tak dobře spotřebovat i rozkrojené starší rohlíky.Také to nedělám v troubě, ale na pánvičce. Jednu stranu veky namažu směsí a tou namazanou stranou ji opeču v rozpáleném tuku. Po opečení směs na vece dobře drží, když je to málo opečené tak směs z veky padá.Všude s tím mám úspěch.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web