Autor:

Zapékaná zelenina s houbami

Snadné
Ingredience
Rostlinný olej 3 lžíce
Cibule 1 ks
Rajčata 750 g
Houby 400 g
Brambory 400 g
Česnek 2 stroužek
Špenát 500 g
Bazalka 1 špetka
Majoránka
Oregáno
Sůl
Pepř mletý
Petrželová nať 1 hrst
Rozmarýn
větvička
1 ks
Sýr 100 g
Zapékaná zelenina s houbami

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji krátce podusíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a bazalku, majoránku a oregáno, osolíme a podusíme asi 7 minut. Houby nakrájíme na plátky a osolené a opepřené podusíme zvlášť. Brambory nakrájíme na plátky a opečeme s prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Špenát vydusíme a osolíme. Do vymazaného pekáče vrstvíme: brambory, na ně dáme houby, špenát, rajčata. Pekáč přikryjeme a při střední teplotě zapékáme asi 40 minut. Před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.

Podáváme posypané natí a rozmarýnem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapékaná zelenina s houbami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web