Zapečené plněné vepřové maso

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • salám
    • tvrdý sýr
    • kapie
    • rajský protlak
    • mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme a osolíme a nakrájíme na plátky. Na půlku plátku položíme plátek sýra, salámu a kápii a přeložíme. Upevníme párátkem.
2
Takto naplněné řízky dáme na plech, zalijeme šťávou, zakryjeme alobalem a pečeme.
3
//Šťava:// Na zpěněnou cibuku dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme asi 5 min.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.