Autor:

Zapečené plněné vepřové maso

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Salám  
Tvrdý sýr  
Kapie  
Rajský protlak  
Mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme a osolíme a nakrájíme na plátky. Na půlku plátku položíme plátek sýra, salámu a kápii a přeložíme. Upevníme párátkem.
Takto naplněné řízky dáme na plech, zalijeme šťávou, zakryjeme alobalem a pečeme.
Šťava: Na zpěněnou cibuku dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme asi 5 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Zapečené plněné vepřové maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web