Autor:

Zapečené plněné vepřové maso

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Salám  
Tvrdý sýr  
Kapie  
Rajský protlak  
Mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme a osolíme a nakrájíme na plátky. Na půlku plátku položíme plátek sýra, salámu a kápii a přeložíme. Upevníme párátkem.
Takto naplněné řízky dáme na plech, zalijeme šťávou, zakryjeme alobalem a pečeme.
Šťava: Na zpěněnou cibuku dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme asi 5 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Zapečené plněné vepřové maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Kariéru běžkyně ukončila předčasně: Nehodlala přistoupit na úspěch s pomocí dopingu Kariéru běžkyně ukončila předčasně: Nehodlala přistoupit na úspěch s pomocí dopingu
Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web