Autor:

Zapečená žemle

Snadné
Ingredience
Žemle  
Paštika  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Z vyšší žemle seřízneme plátek, žemli vydlabeme (nebo střídku vtlačíme do dutiny). Do vydlabané žemle naneseme vrstvu paštiky a rozklepneme jedno čerstvé vejce. Přikryjeme seříznutým plátkem a zapečeme v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Zapečená žemle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web