Autor:

Zapečená žemle

Snadné
Ingredience
Žemle  
Paštika  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Z vyšší žemle seřízneme plátek, žemli vydlabeme (nebo střídku vtlačíme do dutiny). Do vydlabané žemle naneseme vrstvu paštiky a rozklepneme jedno čerstvé vejce. Přikryjeme seříznutým plátkem a zapečeme v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zapečená žemle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web