Žampionové rizoto

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g rýže
    • 1
      lžíce slunečnicový olej
    • 250
      g žampiony
    • 3
      lžíce pórek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks ředkvička

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži přebereme, propláchneme, přidáme lžíci tuku a vodu (1 díl rýže a 1 1/2 dílu vody), osolíme a dusíme doměkka. Žampiony očistíme, nakrájíme a orestujeme na másle. Poté přidáme nakrájený pórek a ještě chvíli dusíme. Do uvařené rýže pak zamícháme žampiony, pórek a špetku pepře. Dozdobíme zeleninou.
2
Doba přípravy: 40 min. Počet porcí: 4
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.