Autor:

Zálesácký guláš s houbami II.

120 minut PT0H120M
Snadné
Ingredience
Hovězí maso 250 g
Vepřová plec 250 g
Houby
polovina lišek
500 g
Cibule 4 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Kečup - jemný 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Vepřový vývar 750 ml
Máslo 1 lžíce
Bílé víno 100 ml
Smetana 100 ml
Sůl  
Pepř mletý  
Jalovec 5 ks
Pepř celý 1 lžíce
Bobkový list 2 ks
Těstoviny 300 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Nakrájíme cibuli a necháme ji na oleji zesklovatět, maso pokrájíme na kostky, přidáme k osmahlé cibulce a restujeme.
Pak zaprášíme moukou a přidáme kečup, jalovec, bobkový list, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a dusíme do měkka.
Očištěné houby pečeme na pánvi, osolíme, přidáme zelený pepř, zalijeme vínem a dusíme. Když jsou měkké, přidáme je k masu a promícháme.
Nakonec vmícháme smetanu a již nevaříme, podáváme s těstovinami a zdobíme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Zálesácký guláš s houbami II.

Komentáře

  1. Alexandra   07.07.2006 | 10:00 | reagovat | závadný

    Zkoušela jsem, je to výborné, i když trochu pracnější jídlo. Protože jsem použila kližku a vepřovou kýtu, dělala jsem každé maso zvlášť. Ale ta kombinace je fakt vinikající!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web