Autor:

Žabí huby podle Lidušky

45 minut PT0H45M
Snadné
Těsto
Hladká mouka 300 g
Máslo 250 g
Vejce 1 ks
Studená voda 1 lžíce
Náplň
Mleté vlašské ořechy 100 g
Moučkový cukr 100 g
Vejce 1 ks
Hnědý rum 2 lžíce
Na obalení
Vanilkový cukr  
Moučkový cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Všechno suroviny zpracujeme dohramady, uděláme těsto a necháme aspoň 2 hodiny odležet v chladu. Vyválíme těsto vykrojíme kolečka. Na každé kolečko dáme cca půlku lžičky náplně. Uděláme do tvaru půl měsíce. Pečeme na 180°C jako linecké pečivo. Trošku po vychladnutí obalujeme ve vanilkovém cukru smíchaném s moučkovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Žabí huby podle Lidušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web