Višňový džem s rybízem a angreštem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg višně
    • 500
      g rybíz
    • 500
      g angrešt
    • 800
      g cukr
    • 2
      balíček pektogel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Višně opereme a vypeckujeme. Opraný čistý rybíz a angrešt umeleme na listovacím strojku. Višně i protlaky dáme do kastrolu a asi 15 minut vaříme. Pak přidáme cukr, promíchaný s Pektogelem 2 a ještě 5 minut vaříme.
2
Plníme do připravených sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při 85 °C.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.