Autor:

Višňový džem s rybízem a angreštem

Snadné
Ingredience
Višně 1 kg
Rybíz 500 g
Angrešt 500 g
Cukr 800 g
Pektogel 2 balíček

Postup přípravy:

Višně opereme a vypeckujeme. Opraný čistý rybíz a angrešt umeleme na listovacím strojku. Višně i protlaky dáme do kastrolu a asi 15 minut vaříme. Pak přidáme cukr, promíchaný s Pektogelem 2 a ještě 5 minut vaříme.

Plníme do připravených sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při 85 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Višňový džem s rybízem a angreštem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web