Vepřový Mates

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 1,5
      dl voda
    • 1
      dl sojová omáčka
    • 1
      lžíce majoránka
    • 1
      svazek česnek
    • pepř mletý
    • solamyl (bramborový škrob) dle potřeby
    • olej na opečení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou kýtu při naklepáni potírame olejem. Do mísy dáme všechny indegrience, ale solamylu tolik, aby byla středně řídká jako je na řidké těstíčko. Vložíme kýtu a nechame naložené 24 hodin. Jakmile budeme maso hotové, tak ještě promicháme směs,jelikož solamyl se usadi na dno misy. Vyjmeme a zprudka opečeme na pánvi do zlatova. Výborne jsou k tomu hranolky, ale take rýze. Je to velmi jemne a pikantni.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.