Autor:

Vepřový Mates

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Voda 1,5 dl
Sojová omáčka 1 dl
Majoránka 1 lžíce
Česnek 1 svazek
Pepř mletý  
Solamyl (bramborový škrob)
dle potřeby
 
Olej
na opečení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou kýtu při naklepáni potírame olejem. Do mísy dáme všechny indegrience, ale solamylu tolik, aby byla středně řídká jako je na řidké těstíčko. Vložíme kýtu a nechame naložené 24 hodin. Jakmile budeme maso hotové, tak ještě promicháme směs,jelikož solamyl se usadi na dno misy. Vyjmeme a zprudka opečeme na pánvi do zlatova. Výborne jsou k tomu hranolky, ale take rýze. Je to velmi jemne a pikantni.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Vepřový Mates

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web