Mates s bylinkovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg cibule
    • 1
      svazek ředkvička
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 0,5
      svazek pažitka
    • 0,5
      svazek kopr
    • 100
      g bílý jogurt
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 8
      ks matesy celé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Odkrojíme zelené konce i kořínky ředkviček, opereme je a nakrájíme na tenká kolečka. Okurky nastrouháme. Opereme a jemně osušíme bylinky. Velmi drobně je nasekáme. Smísíme jogurt s kysanou smetanou. Přidáme cibuli, ředkvičky, okurky i bylinky a dochutíme solí a pepřem.
2
Na každý talíř dáme dva kousky matesů a přelijeme bylinkovou omáčkou. Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.