Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 14x
2+ 1 5
Autor:

Pudinková bábovka

Ingredience
Vejce 4 ks
Rostlinný olej 1 dl
Prášek do pečiva 1 ks
Vanilkový pudink 4 balíček
Cukr krupice 1 dl
Pudinková bábovka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Celá vejce s cukrem dobře ušleháme do pěny, pak přidáváme pudinkové prášky a prášek do pečiva, a ještě prošleháme. Nalijeme do vymazané a vysypané formy a v předehřáté troubě pečeme asi 30 minut. Můžeme kombinovat různé druhy pudinků dle toho jak barevnou bábovku si přejeme. Hotovou bábovku můžeme dozdobit čokoládovou polevou a nakonec posypeme moučkovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 14x)
Reklama
Koláč s tvarohem a ovocem Recept na víkend: Koláč s tvarohem a ovocem Články z

Komentáře k receptu: Pudinková bábovka

Komentáře

  1. Pseir   08.07.2015 | 20:04 | reagovat | závadný

    Vůbec se nepovedla :-( ! Aspoň , že tomu psovi chutná , je mi velice líto těch domácích vajíček :'( a všech surovin co jsem do toho nastrkala , ale tak co už všechno nemusí být dobré , ale zklamalo ! :-X :-$ :-( :'(

  2. alena   21.03.2015 | 16:01 | reagovat | závadný

    kdysi jsem takovou bábovku hodně pekla a vždycky jsem do trouby přídávala hrnek s vodou , aby nebyla bábovka tak suchá. Tyto bábovky dost dusí. Kdysi byl recept na obalu pudingu. :-*

  3. Alena   16.02.2015 | 15:42 | reagovat | závadný

    :-( opravdu je mi líto, že jsem obětovala vejce, olej i zbytek surovin pro takovou patlaninu...šlo to celé do koše, nedoporučuji péct :-X

  4. Nikola   05.01.2015 | 10:07 | reagovat | závadný

    Tento recept je poněkud zvláštní. Bábovka je sucha, pulku jsme si schovali jako brousej na nože. Ale psovi chutna. :-( :-( :-(

  5. Eva   19.01.2014 | 11:17 | reagovat | závadný

    Mám dotaz - v čem dělám chybu? Už jsem vyzkoušela x receptů a bábovka je vždy tekutá a přetéká přes formu :-( :-( :-( :-(

    1. Veronika   09.03.2014 | 9:37 | reagovat | závadný

      Taky mi tento recept přetekl přes formu :-\ tak nevím, v čem jsem udělala chybu, ale jinak bylo těsto chuťově velmi dobré :-)

      1. Lu   14.05.2014 | 1:12 | reagovat | závadný

        Zkuste jen půl prášku do pečiva.

    2. mmm   08.11.2014 | 15:49 | reagovat | závadný

      no to víš ;-) mi ji děláme po stý a povede se vždy :-* :-) ;-)

1 2 3 4 5 ... 7 ... 9 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web