Vepřový jazyk s medovou hořčicí

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks zelená chilli paprička
    • 8
      lžíce dijonská hořčice
    • 3
      lžíce sádlo nebo výpeku ze slani

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chlilli papričku očistíme, zbavíme jader a nasekáme nadrobno. Dijonskou hořčici rozmícháme s medem a usekanou chilli papričkou. Poté medovou hořčici uložíme alespoń na půl hodiny do ledničky řádně proležet. Jazyky spaříme a necháme okapat. Poté je oloupeme a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Plátky jazyka potřeme po obou stranách rozpuštěným sádlem a na rozehřátém grilu opečeme dozlatova.
2
Podáváme s vychlazenou medovou hořčicí a toasty.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.