Vepřové po dijonsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • dijonská hořčice
    • cibule
    • anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
  • Příloha
    • hranolky
    • brambory
    • okurkový salát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z obou stran hořčicí, dáme tak na 4 hodiny uležet do chladna. Na rozehřátý olej dáme plátky cibule, slaninu, hořčici, trošku zalejeme vodou (aby vznikla omáčka) - aby se hořčice nepřipalovala a na tom restujeme maso. Až je maso hotové dáme na talířek, na maso směs slaniny, hořčice a cibule s omáčkou.Jako příloha hranolky, brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.