Autor:

Vepřové po dijonsku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso  
Dijonská hořčice  
Cibule  
Anglická slanina  
Sůl  
Pepř mletý  
Příloha
Hranolky  
Brambory  
Okurkový salát  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z obou stran hořčicí, dáme tak na 4 hodiny uležet do chladna. Na rozehřátý olej dáme plátky cibule, slaninu, hořčici, trošku zalejeme vodou (aby vznikla omáčka) - aby se hořčice nepřipalovala a na tom restujeme maso. Až je maso hotové dáme na talířek, na maso směs slaniny, hořčice a cibule s omáčkou.Jako příloha hranolky, brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Vepřové po dijonsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web