Autor:

Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno (Cigánská)

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Vepřová kýta
(nebo kuřecí prsa)
500 g
Hořčice  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na řízky nakrájíme a vyklepeme maso, následně osolíme a opepříme a natřeme hořčici. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se natřely s obou stran. Na pánvi s rozpáleným olejem přidáme řízky a necháme ztmavnout, následně řízek otočíme a při posledním je třeba vložit na pánev tou namazanou stranou a následně osolit a opepřit na pánvi a přetřít hořčicí. Jako příloha je vhodná žemle nebo brambory, podle chuti klidně i rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno (Cigánská)

Komentáře

  1. klampi   29.01.2012 | 17:05 | reagovat |

    zapomnel sem horcici muzete ju tam pridat

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web