Vepřová roláda budapešť

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g vepřová pečeně
    • 50
      g veka
    • 2
      ks vejce 1-2
    • 75
      g šlehačka
    • 100
      g slanina
    • sůl
    • paprika
    • petrželka
    • 250
      g mleté maso telecí, vepřové
    • 150
      g paprikové lusky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou pečeni vykostíme, rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme a posypeme paprikou. Z mletého masa, soli, jemně nasekané petrželky, vejce a ve šlehačce rozmočené žemle připravíme náplň, do které přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a vyčištěné paprikové lusky.
2
Touto směsí potřeme připravený plát, zarolujeme, převážeme a pečeme na rozsekaných kostech doměkka. Z přecezeného výpeku připravíme přírodní šťávu a porce masa šťávou podléváme.
3
Vhodnou přílohou je jemný knedlík. Jako doplněk jsou výborná pečená jablka s kyselými višněmi, s cukrem a skořicí.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.