Autor:

Venkovská cibulačka

Snadné
Ingredience
Cibule 250 g
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Paprika - sladká 1 lžíce
Houska 1 ks
Sýr
(Na strouhání)
1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli nakrájíme na kolečka a na polovině dávky másla ji osmažíme dorůžova. Přisypeme mouku, připravíme světlou jíšku, přimícháme papriku, zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Housku nakrájenou na kostičky osmažíme na zbylém másle. Do jedné misky naservírujeme osmaženou housku, do druhé strouhaný sýr. Každý si přidává do polévky podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Venkovská cibulačka

Komentáře

  1. Šáris =) =) =)   25.08.2006 | 15:49 | reagovat |

    Fakn strašně dobrá vynikajicí, mnam mnam mnam, mela jsem ji u kamarada,kdyz jsme meli 3 dení kalbu, na oběd a mnam... přijela jsem a už si ju jdu udelat...abych pravdu rekla,uz se mi sbíhajou sliny =-) =-) =-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web