Venkovská cibulačka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 1
      ks houska
    • 1
      ks sýr (Na strouhání)
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na kolečka a na polovině dávky másla ji osmažíme dorůžova. Přisypeme mouku, připravíme světlou jíšku, přimícháme papriku, zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Housku nakrájenou na kostičky osmažíme na zbylém másle. Do jedné misky naservírujeme osmaženou housku, do druhé strouhaný sýr. Každý si přidává do polévky podle chuti.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Šáris =) =) =)
    Šáris =) =) =) |

    25. 8. 2006 15:49

    Fakn strašně dobrá vynikajicí, mnam mnam mnam, mela jsem ji u kamarada,kdyz jsme meli 3 dení kalbu, na oběd a mnam... přijela jsem a už si ju jdu udelat...abych pravdu rekla,uz se mi sbíhajou sliny =-) =-) =-)