Autor:

Vejce na maďarský způsob

Střední
Ingredience
Vejce  
Máslo
(1 lžíce na každé vejce)
 
Cibule  
Mletá paprika  
Sůl  
Vejce na maďarský způsob

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Vejce uvaříme natvrdo, horká oloupeme, přepůlíme a dáme na talířek. Posypeme nadrobno pokrájenou cibulkou, osolíme, zaprášíme sladkou nebo pálivou paprikou a zalejeme rozehřátým máslem. Jíme s chlebem a odháníme myšlenky na to, jak je to nezdravé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Vejce na maďarský způsob

Komentáře

  1. Tereza J.   02.10.2007 | 13:08 | reagovat | závadný

    Prečo by to bolo nezdravé? Pokiaľ tých vajec nezjem denne niekoľko...Nezdravá môže byť aj dusičnanmi presýtená zelenina. Všetko s mierou ako sa vraví a je to v pohode.

  2. Salome   27.09.2007 | 11:02 | reagovat | závadný

    My děláváme něco podobného - vejce uvaříme nahniličku, přepůlíme, lžící vyndáme ze skořápky, posypeme buď strouhaným sýrem nebo křenem, osolíme a opepříme a polijeme rozpuštěným máslem. Ještě nikdy mě při téhle mňamce myšlenka na nezdravost nenapadla. :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web