Vejce na maďarský způsob

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vejce
    • máslo (1 lžíce na každé vejce)
    • cibule
    • mletá paprika
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo, horká oloupeme, přepůlíme a dáme na talířek. Posypeme nadrobno pokrájenou cibulkou, osolíme, zaprášíme sladkou nebo pálivou paprikou a zalejeme rozehřátým máslem. Jíme s chlebem a odháníme myšlenky na to, jak je to nezdravé.
Zařazení: Chuťovky Z vajec

Komentáře k receptu

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    2. 10. 2007 13:08

    Prečo by to bolo nezdravé? Pokiaľ tých vajec nezjem denne niekoľko...Nezdravá môže byť aj dusičnanmi presýtená zelenina. Všetko s mierou ako sa vraví a je to v pohode.

  • Salome
    Salome |

    27. 9. 2007 11:02

    My děláváme něco podobného - vejce uvaříme nahniličku, přepůlíme, lžící vyndáme ze skořápky, posypeme buď strouhaným sýrem nebo křenem, osolíme a opepříme a polijeme rozpuštěným máslem. Ještě nikdy mě při téhle mňamce myšlenka na nezdravost nenapadla. :)