Autor:

Vánoční kysané zelí

Snadné
Ingredience
Kysané zelí
nejlépe Tuřanské nebo domácí
3 balíček
Uzené maso
žebro nebo prorostlý bůček
1 ks
Pepř mletý
kuličky
3 ks
Nové koření
kuličky
3 ks
Sůl 1 lžička
Vegeta 1 lžička
Olej 1 lžíce
Mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Kysané zelí dáme do hrnce vařit spolu s nakrájeným uzeným žebrem a kořením. Pokud je kysané zelí velmi kyselé, tak ho část propláchneme pod tekoucí vodou. Vaříme tak dlouho, až maso odpadává od kosti. Poté kosti vytáhneme, zahustíme zásmažkou a okořeníme solí a vegetou.

Podáváme s chlebem. Je to velmi jednoduché a moc dobré!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Vánoční kysané zelí

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   22.01.2007 | 8:30 | reagovat |

    Nerobila som síce na Vianoce, ale chutilo rovnako. Len som vynechala vegetu, nepoužívam ju. Super žrádielko za 1.

  2. Anonym   26.12.2006 | 9:23 | reagovat |

    Zelí nezklamalo, bylo výborné. Akorát jsem nedávala vegetu, ale pouze sůl.

  3. Věra   01.11.2006 | 15:12 | reagovat |

    Zařazuji do Vánočních delikates ale myslím, že si to vyzkouším už příští týden !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web