Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v listovém těstě
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Kokosová roláda II.
Šunková pomazánka - taťkova
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Perníková buchta s jablky
Francouzské toasty sladké
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Chřest smažený v trojobalu
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny