Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2x
1 1 5
Autor:

Tvarožník do remosky

Snadné
Ingredience
Máslo 80 g
Cukr 100 g
Vejce 2 ks
Prášek do pečiva
Tvaroh
obyčejný
2 ks
Krupice
2 vrchovaté lžíce
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Vše smícháme. Těsto vlijeme do remosky, posypeme drobenkou a pečeme 25 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Autor: Recepty
Prohlížejících: 33
Autor: Ladia
Prohlížejících: 23
Autor: Ladia
Prohlížejících: 16
 
Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Tvarožník do remosky

Komentáře

  1. Robin   26.08.2013 | 20:00 | reagovat | závadný

    Super dobrota. Akorát jsem dal o třetinu víc cukru a místo krupice jsem dal dětskou krupičku. Zařazuji mezi recepty. 8-)

  2. Ivetka_F.   08.03.2011 | 21:31 | reagovat | závadný

    Vynikající!! Jen jsem přidalao něco víc cukru..a použila vychytávku se sněhem..ale vynikající a tleskám!!!

  3. Lenka V.   07.03.2006 | 20:04 | reagovat | závadný

    Tvarožník je super. Dělávám ho malinko jinak. Tak jsem pro změnu zkusila ten Váš, je to ňamka.Jen jsem rozdělila vejce na žloutky do těsta a nakonec vmíchala sníh, je to pěkně nadýchané. Ještě jsem přihodila pár rozinek. Zmizel během hodiny, teplý je totiž nejlepší.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X