Tuňákový salát

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks těstoviny
    • 1
      sklenice tatarská omáčka (Nebo majolka)
    • 2
      sklenice tuňák (Bez příchutě)
    • 3
      ks jablka
    • 1
      špetka sůl
    • citronová šťáva
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme a scedíme těstoviny, které necháme vystydnout. Do těstovin přidáme "kapku" oleje proti slepení. Do vychladnutých těstovin přidáme jablka nakrájená na kostičky, tuňákové konzervy, tatarku a všechny ostatní ingredience. Důležité je nechat dobře promíchaný salát pořádně vychladit. Tento salát se hodí pouze jako samostatné jídlo, nikoliv jako příloha k masu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.