Autor:

Tuňákové krokety

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě
- okapaný
120 g
Petrželka
nebo pažitka 1 -
1,5 lžíce
Vejce 1 ks
Strouhanka
- čerstvá
40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olej
na smažení
 
Tuňákové krokety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Rybí, Slané

Tuňáka necháme okapat, dáme do misky, rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, petrželku nebo pažitku, čerstvě nastrouhanou nebo pomletou strouhanku z den starých rohlíků a ochutíme solí a pepřem. Vše dobře promícháme, mokrou rukou vytvarujeme malé kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova ze všech stran.

Podáváme s bramborovou kaší, bramborem nebo pečivem a čerstvou zeleninou. Podávat můžeme jako chuťovku k vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové krokety

Komentáře

  1. Soňa   14.11.2016 | 19:36 | reagovat |

    S kaší úplné labúžo :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web