Autor:

Tuňákové krokety

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě
- okapaný
120 g
Petrželka
nebo pažitka 1 -
1,5 lžíce
Vejce 1 ks
Strouhanka
- čerstvá
40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olej
na smažení
 
Tuňákové krokety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Rybí, Slané

Tuňáka necháme okapat, dáme do misky, rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, petrželku nebo pažitku, čerstvě nastrouhanou nebo pomletou strouhanku z den starých rohlíků a ochutíme solí a pepřem. Vše dobře promícháme, mokrou rukou vytvarujeme malé kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova ze všech stran.

Podáváme s bramborovou kaší, bramborem nebo pečivem a čerstvou zeleninou. Podávat můžeme jako chuťovku k vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové krokety

Komentáře

  1. Soňa   14.11.2016 | 19:36 | reagovat |

    S kaší úplné labúžo :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web