Tuňákové krokety

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
2
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g tuňák - ve vlastní šťávě - okapaný
    • 1,5
      lžíce petrželka nebo pažitka 1 -
    • 1
      ks vejce
    • 40
      g strouhanka - čerstvá
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuňáka necháme okapat, dáme do misky, rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, petrželku nebo pažitku, čerstvě nastrouhanou nebo pomletou strouhanku z den starých rohlíků a ochutíme solí a pepřem. Vše dobře promícháme, mokrou rukou vytvarujeme malé kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova ze všech stran.
2
Podáváme s bramborovou kaší, bramborem nebo pečivem a čerstvou zeleninou. Podávat můžeme jako chuťovku k vínu.
Zařazení: Maso Chuťovky Rybí Slané

Komentáře k receptu

  • Soňa
    Soňa |

    14. 11. 2016 19:36

    S kaší úplné labúžo :-*