Autor:

Tuňákové krokety

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě
- okapaný
120 g
Petrželka
nebo pažitka 1 -
1,5 lžíce
Vejce 1 ks
Strouhanka
- čerstvá
40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olej
na smažení
 
Tuňákové krokety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Rybí, Slané

Tuňáka necháme okapat, dáme do misky, rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, petrželku nebo pažitku, čerstvě nastrouhanou nebo pomletou strouhanku z den starých rohlíků a ochutíme solí a pepřem. Vše dobře promícháme, mokrou rukou vytvarujeme malé kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova ze všech stran.

Podáváme s bramborovou kaší, bramborem nebo pečivem a čerstvou zeleninou. Podávat můžeme jako chuťovku k vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové krokety

Komentáře

  1. Soňa   14.11.2016 | 19:36 | reagovat |

    S kaší úplné labúžo :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web