Autor:

Tuňákový salát II.

Snadné
Ingredience
Citron  
Cibule  
Vařená vejce
Olivový olej  
Černé olivy  
Sůl  
Pepř mletý  
Mozzarella  
Česnek 4 stroužek
Ledový salát  
Tuňákový salát II.

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Salát natrháme nebo nakrájíme na sousta, tuňáka vidličkou rozmačkáme v misce (necháme i vlastní šťávu) a osolíme a opepříme. Půlku citrónu vymačkáme a druhou oloupeme a vypeckované nakrájíme na kousky, olivy napůlíme, cibuli a česnek nakrájíme na proužky a mozarellu na srpečky.

Vše opatrně promícháme s olejem, aby se nám to nerozňahňalo. Jíme s čímkoliv, co máme rádi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Komentáře k receptu: Tuňákový salát II.

Komentáře

  1. ČernáLuna   31.07.2016 | 14:13 | reagovat |

    Salát by byl moc dobrý, ale dvojku dávám za ten česnek na proužky, to je příšerný nápad.

  2. Šárka Rudlová   27.04.2009 | 21:04 | reagovat |

    Super! Nedala jsem česnek, trochu jsem se bála, že se budou přebíjet chutě, ale i tak super a zítra si dám repete!

  3. Šárka Rudlová   27.04.2009 | 21:02 | reagovat |

    Super! Nedávala jsem česnek, trochu jsem se bála, že se budou přebíjet chutě, ale i tak super a zítra si dám repete!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web