Autor:

Trikolóra

Střední
Porce: 5
Ingredience
Vepřové maso
kýta
350 g
Hovězí maso
roštěná
350 g
Kuřecí maso
prsa
350 g
Zelená paprika 1 ks
Červená paprika  
Cibule 2 ks
Žampiony 100 g
Pórek 100 g
Grilovací koření 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Zázvor  
Sojová omáčka 1 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Olej  

Postup přípravy:

Všechny druhy mas nakrájíme na nudličky a dáme každé zvlášť do mísy.
Vepřové nudličky posypeme grilovacím kořením, přidáme 1 na drobno nakrájenou cibuli a na proužky nakrájené papriky. Osolíme, pokapeme olejem, promícháme se solamylem a dáme do chladu.

Hovězí nudličky smícháme s proužky (půlkolečky) cibule, plátky žampionů, osolíme, přidáme trošku zázvoru, pepře, sójovou omáčku, pokapeme olejem, promícháme a dáme do chladu.

Kuřecí nudličky promícháme s pórkem nakrájeným na kolečka, osolíme, přidáme kari, pokapeme olejem a promícháme. Dáme do chladu.
Všechna masa necháme v chladu asi 2 hodiny a potom každé zvlášť na oleji osmažíme do měkka.

Podáváme tak, že na talíř servírujeme k sobě tři pásy, každý pás z jiného masa.
Příloha - rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Trikolóra

Komentáře

  1. Zuzka Bernátová   19.03.2006 | 16:58 | reagovat | závadný

    No, tak dnes sme mali slávnostný obed .Bolo to niečo úžasné,veľká pochvala a vďaka vám Terezka .

  2. Tereza Jarčušková   14.03.2006 | 6:48 | reagovat | závadný

    Zuzka, ak budete nedočkaví, stačí tomu mäsu aj hodinka, len aby sa spojilo s ingredienciami : ))

  3. Zuzka Bernátová   13.03.2006 | 17:39 | reagovat | závadný

    A mám po starostiach,už viem čo bude v nedeľu na obed,len aby to mäso v tom chlade u nás vydržalo tie 2 hodiny.Podávaťto budem s ryžou a hranolkami.

  4. Jaroslava Oumarová   13.03.2006 | 11:15 | reagovat | závadný

    Teda, Terezko, Vy si na nás vymýšlíte věci! Už se mi sbíhají sliny. Po tomhle papáníčku budu muset doma důrazně připomínat, že "kdo vaří, nemyje nádobí" :-)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web