Autor:

Trenette al pesto

Střední
Ingredience
Těstoviny
Trenette (podobné jsou linguine)
400 g
Zelené fazolky
Čerstvé
150 g
Brambory
Větší
1 ks
Pesto 1 balení
Parmazán
Strouhaný
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Přivedeme do varu 4 litry vody, osolíme, přidáme na kousky nakrájenou fazolku, potom na malé kostičky nakrájenou bramboru a povaříme. Potom přidáme těstovinu a dobře rozmícháme. Uvaříme těstovinu al dente a vše scedíme, ale zachráníme trochu vody, kterou použijeme na rozředění omáčky při jejím ohřívání.

Servírujeme těstoviny ochucené omáčkou a posypané parmazánem. Kdo má rád dobrý olivový olej, tak si jej přidá. Toto je klasická janovská receptura.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Trenette al pesto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web