Autor:

Trenette al pesto

Střední
Ingredience
Těstoviny
Trenette (podobné jsou linguine)
400 g
Zelené fazolky
Čerstvé
150 g
Brambory
Větší
1 ks
Pesto 1 balení
Parmazán
Strouhaný
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Přivedeme do varu 4 litry vody, osolíme, přidáme na kousky nakrájenou fazolku, potom na malé kostičky nakrájenou bramboru a povaříme. Potom přidáme těstovinu a dobře rozmícháme. Uvaříme těstovinu al dente a vše scedíme, ale zachráníme trochu vody, kterou použijeme na rozředění omáčky při jejím ohřívání.

Servírujeme těstoviny ochucené omáčkou a posypané parmazánem. Kdo má rád dobrý olivový olej, tak si jej přidá. Toto je klasická janovská receptura.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rybí vývar s knedlíčky Štědrovečerní menu. Zkuste slavnostní večeři letos trochu jinak! Články z

Komentáře k receptu: Trenette al pesto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web