Trenette al pesto

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g těstoviny Trenette (podobné jsou linguine)
    • 150
      g zelené fazolky Čerstvé
    • 1
      ks brambory Větší
    • 1
      balení pesto
    • parmazán Strouhaný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přivedeme do varu 4 litry vody, osolíme, přidáme na kousky nakrájenou fazolku, potom na malé kostičky nakrájenou bramboru a povaříme. Potom přidáme těstovinu a dobře rozmícháme. Uvaříme těstovinu al dente a vše scedíme, ale zachráníme trochu vody, kterou použijeme na rozředění omáčky při jejím ohřívání.
2
Servírujeme těstoviny ochucené omáčkou a posypané parmazánem. Kdo má rád dobrý olivový olej, tak si jej přidá. Toto je klasická janovská receptura.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.