Autor:

Tradiční rajčatová polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Máslo
nebo margarín
30 g
Cibule
nasekaná
1 ks
Rajčata
na čtvrtky
900 g
Mrkev
nasekaná
2 ks
Drůbeží vývar 500 ml
Petrželka
čerstvá
2 lžíce
Tymián
čerstvý
1/2 lžíce
Šlehačka
nemusí být
85 ml
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle zpěníme do měkka cibuli. Přidáme mrkev, rajčata, vývar a bylinky a přivedeme k varu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina hotová.
Rozmixujeme zeleninu a přidáme šlehačku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Tradiční rajčatová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web