Tradiční rajčatová polévka

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 30
      g máslo nebo margarín
    • 1
      ks cibule nasekaná
    • 900
      g rajčata na čtvrtky
    • 2
      ks mrkev nasekaná
    • 500
      ml drůbeží vývar
    • 2
      lžíce petrželka čerstvá
    • 0,5
      lžíce tymián čerstvý
    • 85
      ml šlehačka nemusí být
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle zpěníme do měkka cibuli. Přidáme mrkev, rajčata, vývar a bylinky a přivedeme k varu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina hotová.
2
Rozmixujeme zeleninu a přidáme šlehačku.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.