Autor:

Tradiční rajčatová polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Máslo
nebo margarín
30 g
Cibule
nasekaná
1 ks
Rajčata
na čtvrtky
900 g
Mrkev
nasekaná
2 ks
Drůbeží vývar 500 ml
Petrželka
čerstvá
2 lžíce
Tymián
čerstvý
1/2 lžíce
Šlehačka
nemusí být
85 ml
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle zpěníme do měkka cibuli. Přidáme mrkev, rajčata, vývar a bylinky a přivedeme k varu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina hotová.
Rozmixujeme zeleninu a přidáme šlehačku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Tradiční rajčatová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web