Autor:

Tradiční rajčatová polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Máslo
nebo margarín
30 g
Cibule
nasekaná
1 ks
Rajčata
na čtvrtky
900 g
Mrkev
nasekaná
2 ks
Drůbeží vývar 500 ml
Petrželka
čerstvá
2 lžíce
Tymián
čerstvý
1/2 lžíce
Šlehačka
nemusí být
85 ml
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle zpěníme do měkka cibuli. Přidáme mrkev, rajčata, vývar a bylinky a přivedeme k varu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina hotová.
Rozmixujeme zeleninu a přidáme šlehačku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Tradiční rajčatová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web