Autor:

Těstoviny v maltézské omáčce

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Těstoviny
Těstoviny
široké nudle
250 g
Citron 1 ks
Pomeranč
červený
1 ks
Petrželka
několik snítek
 
Omáčka
Pomerančová kůra
z 1 ks červeného pomeranče
 
Hladká mouka 2 lžíce
Mléko 1 sklenice
Žloutek
Máslo 1 lžička
Pomerančová šťáva
z červeného pomeranče
1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme. Důkladně omytý citron nakrájíme na kolečka, pomeranč oloupeme a rozdělíme na dílky. Pomerančovou kůru nakrájíme na nudličky. Mléko, mouku a žloutek rozmícháme v misce, misku vložíme do vodní lázně a šleháme, až směs zhoustne. Přidáme máslo, pomerančovou šťávu a kůru, sůl, pepř. Těstoviny zalijeme omáčkou, ozdobíme kolečky citronu, dílky pomeranče a nasekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny v maltézské omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web