Autor:

Těstoviny v krevetové omáčce

Střední
Ingredience
Krevety 500 g
Těstoviny 350 g
Cibule 1 ks
Česnek 5 stroužek
Máslo 50 g
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Petrželka
nebo pažitka
 
Těstoviny v krevetové omáčce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na másle opražíme na kostičky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme zmrazené krevety a přivedeme k varu. Asi v 1/2 dcl vody rozmícháme hladkou mouku, přilejeme do vroucí směsi a chvíli povaříme (mražené krevety pustí dost vody, takže opravdu stačí jen minimální množství vody na rozmíchání mouky a vznikne nám výborná omáčka). Ochutíme solí (kdo má rád tak vegetou) a přidáme na drobno nakrájenou petrželku nebo pažitku. Tuto omáčku smícháme s uvařenými, ještě horkými těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny v krevetové omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web