Autor:

Tatarský Biftek - pravý

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková 500 g
Žloutek
Česnek
celá palice
1 ks
Cibule
středně velká
1 ks
Hořčice 2 lžíce
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co možná nejvíce najemno a přidáme k masu. Dále naloupeme a namačkáme do masa celou hlavu česneku - je to zcela podle chuti, já osobně mám rád co nejčesnekovější. Dále přidáme 2 žloutky a hořčici, celé pořádně promícháme.

Nakonec směs dokořeníme podle chuti. Pro neznalé doplním, že nejvhodnější podklad pro Tatarský Biftek jsou topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Tatarský Biftek - pravý

Komentáře

  1. petr   30.11.2014 | 12:08 | reagovat | závadný

    tak kdo da do tataraku cesnek a kecup je rebel hambou bych se propad to nekomu nabidnout :-D

  2. Malda27   21.11.2013 | 9:22 | reagovat | závadný

    Moje rodina chodíme na Tatarák (pravý) do restaurace v Blansku a jmenuje se U Golema! Je pokaždé vynikající a za slušnou cenu.Velmi si jej vychutnáme! <3 ;-)

  3. Euvi   31.01.2013 | 17:10 | reagovat | závadný

    Tomas Beranek: Maso na tatarák bych rozhodně nikdy nesekala robotem : :'( maso se přitom zahřívá a znehodnotí se! =-O

  4. kodl   06.06.2012 | 18:46 | reagovat | závadný

    klasika nedá se nic zkazit ,miluju ho ,a dávám si ho i s topinkami bez tuku ,pul s mokrejma aby nebolelo bříško , všem vegetariánům doporučuji.

  5. Stjd   04.12.2010 | 18:16 | reagovat | závadný

    Taky tatarák. Dělám ho místo z hovězí svíčkové z čersvého tuňáka. Tuňáka kupuji v Makru a pouze toho v nejlepší kvalitě sushi. Ingredience používám stejné jako píšou ostatní, pouze přidávám Capari.
    Zrovna ho mám v lednici na uležení. Slyšel jsem i variantě z lososa. Chci to taky vyzkusit, ale ne z lososa z chovu protože je krmí granulema jako kuřata. Asi bude lepší losos divoký. Ten z tuňáka je naprosto bez chyby. :-D

1 2 3 4 5 ... 7 ... 9 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web