Autor:

Tatarský Biftek - pravý

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková 500 g
Žloutek
Česnek
celá palice
1 ks
Cibule
středně velká
1 ks
Hořčice 2 lžíce
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co možná nejvíce najemno a přidáme k masu. Dále naloupeme a namačkáme do masa celou hlavu česneku - je to zcela podle chuti, já osobně mám rád co nejčesnekovější. Dále přidáme 2 žloutky a hořčici, celé pořádně promícháme.

Nakonec směs dokořeníme podle chuti. Pro neznalé doplním, že nejvhodnější podklad pro Tatarský Biftek jsou topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Tatarský Biftek - pravý

Komentáře

  1. Vilda   15.02.2017 | 17:17 | reagovat |

    Tatarak jen z právě svíčkové, škrabany,micham lžíci vidličkou v hlubokém talíř.Ingredience:žloudek,,trochu olivového oleje,kečup Heinz ,,cibule,Worcester,hořčice plnotucna, pepř, paprika mírně paliva,nebo sladká sůl, musí byt česnek paličak,na závěr, 0,02cl bud vodka kvalitní,nebo zubrovka,maso se tím zjemnia ztratí pach masa,nebojte se,že vám to zřidné,michejte dále a zhoustne to. Na tento recept jsem vyhrál v národním kole 1 místo.Dobrou chuť.!!!

  2. petr   30.11.2014 | 12:08 | reagovat |

    tak kdo da do tataraku cesnek a kecup je rebel hambou bych se propad to nekomu nabidnout :-D

  3. Malda27   21.11.2013 | 9:22 | reagovat |

    Moje rodina chodíme na Tatarák (pravý) do restaurace v Blansku a jmenuje se U Golema! Je pokaždé vynikající a za slušnou cenu.Velmi si jej vychutnáme! <3 ;-)

  4. Euvi   31.01.2013 | 17:10 | reagovat |

    Tomas Beranek: Maso na tatarák bych rozhodně nikdy nesekala robotem : :'( maso se přitom zahřívá a znehodnotí se! =-O

  5. kodl   06.06.2012 | 18:46 | reagovat |

    klasika nedá se nic zkazit ,miluju ho ,a dávám si ho i s topinkami bez tuku ,pul s mokrejma aby nebolelo bříško , všem vegetariánům doporučuji.

1 2 3 4 5 ... 7 ... 9 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web