Autor:

Tatarský Biftek - pravý

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková 500 g
Žloutek
Česnek
celá palice
1 ks
Cibule
středně velká
1 ks
Hořčice 2 lžíce
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co možná nejvíce najemno a přidáme k masu. Dále naloupeme a namačkáme do masa celou hlavu česneku - je to zcela podle chuti, já osobně mám rád co nejčesnekovější. Dále přidáme 2 žloutky a hořčici, celé pořádně promícháme.

Nakonec směs dokořeníme podle chuti. Pro neznalé doplním, že nejvhodnější podklad pro Tatarský Biftek jsou topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2
4 3 5 1
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Tatarský Biftek - pravý

Komentáře

  1. petr   30.11.2014 | 12:08 | reagovat |

    tak kdo da do tataraku cesnek a kecup je rebel hambou bych se propad to nekomu nabidnout :-D

  2. Malda27   21.11.2013 | 9:22 | reagovat |

    Moje rodina chodíme na Tatarák (pravý) do restaurace v Blansku a jmenuje se U Golema! Je pokaždé vynikající a za slušnou cenu.Velmi si jej vychutnáme! <3 ;-)

  3. Euvi   31.01.2013 | 17:10 | reagovat |

    Tomas Beranek: Maso na tatarák bych rozhodně nikdy nesekala robotem : :'( maso se přitom zahřívá a znehodnotí se! =-O

  4. kodl   06.06.2012 | 18:46 | reagovat |

    klasika nedá se nic zkazit ,miluju ho ,a dávám si ho i s topinkami bez tuku ,pul s mokrejma aby nebolelo bříško , všem vegetariánům doporučuji.

  5. Stjd   04.12.2010 | 18:16 | reagovat |

    Taky tatarák. Dělám ho místo z hovězí svíčkové z čersvého tuňáka. Tuňáka kupuji v Makru a pouze toho v nejlepší kvalitě sushi. Ingredience používám stejné jako píšou ostatní, pouze přidávám Capari.
    Zrovna ho mám v lednici na uležení. Slyšel jsem i variantě z lososa. Chci to taky vyzkusit, ale ne z lososa z chovu protože je krmí granulema jako kuřata. Asi bude lepší losos divoký. Ten z tuňáka je naprosto bez chyby. :-D

1 2 3 4 5 ... 7 ... 9 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším? Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web