Tatarka z cukety

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg cuketa
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks česnek Palička
    • 4
      ks paprika
    • 1
      ks feferonka
    • křen Dle chuti
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 130
      g cukr
    • 0,5
      dl ocet
    • 2
      dl hořčice Obyčejné
    • 3
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu, cibuli, česnek, papriky, feferonku a křen nakrájíme a uvaříme do měkka, přebytečnou vydušenou vodu slijeme a do směsi zeleniny přidáme olej, cukr, ocet, horčici, sůl a pepř promícháme a vše rozmixujeme.
2
Plníme do skleniček a sterilujeme 10-15 minut při 80 °C. Používáme jako přílohu k masu, sýrům, na brambory, chlebíčky...
Zařazení: Přílohy Zeleninové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.