Autor:

Svařák z jablečného džusu alias tekutý štrůdl

Snadné
Ingredience
Jablečný džus 1 l
Voda 500 ml
Cukr 1,5 lžíce
Skořice 1 lžíce
Hřebíček 1 lžíce
Vanilkový cukr 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Teplé

Nejdříve smícháme džus, vodu a normální cukr a dáme vařit. Mezitím v menším množství vody svaříme skořici, hřebíček a vanilkový cukr, poté scedíme. Nakonec směs džusu, cukru a vody smícháme s odvarem ze skořice, hřebíčku a vanilkového cukru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Svařák z jablečného džusu alias tekutý štrůdl

Komentáře

  1. Gábina Houšková   28.02.2007 | 8:55 | reagovat |

    v restauraci to podávají pod názvem "horké jablko"

  2. Miroslava Severová   27.02.2007 | 13:07 | reagovat |

    Další obdoba tekutého štrúdlu je : do sklenice dáme vodku, přisypeme mletou skořici a dolijeme dle chuti jablečným moštem nebo džusem.Kostka ledu navrch .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web