Autor:

Svařák z jablečného džusu alias tekutý štrůdl

Snadné
Ingredience
Jablečný džus 1 l
Voda 500 ml
Cukr 1,5 lžíce
Skořice 1 lžíce
Hřebíček 1 lžíce
Vanilkový cukr 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Teplé

Nejdříve smícháme džus, vodu a normální cukr a dáme vařit. Mezitím v menším množství vody svaříme skořici, hřebíček a vanilkový cukr, poté scedíme. Nakonec směs džusu, cukru a vody smícháme s odvarem ze skořice, hřebíčku a vanilkového cukru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Svařák z jablečného džusu alias tekutý štrůdl

Komentáře

  1. Gábina Houšková   28.02.2007 | 8:55 | reagovat | závadný

    v restauraci to podávají pod názvem "horké jablko"

  2. Miroslava Severová   27.02.2007 | 13:07 | reagovat | závadný

    Další obdoba tekutého štrúdlu je : do sklenice dáme vodku, přisypeme mletou skořici a dolijeme dle chuti jablečným moštem nebo džusem.Kostka ledu navrch .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web