Autor:

Sušená zelenina - Podravka

Snadné
Ingredience
Mrkev 1 kg
Petržel 1 kg
Celer 1/2 kg
Sůl 1 kg
Pórek 3 ks
Červená paprika 2 ks
Zelená paprika 2 ks
Cibule 1/2 kg
Česnek
palička
3 ks

Postup přípravy:

Nadrtíme robotem na zeleninu,smícháme se solí a sušíme. Poté opět nadrtíme a sušíme... Můžeme přidat petrželovou a celerovou nať.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Reklama
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Sušená zelenina - Podravka

Komentáře

  1. Anonym   20.03.2007 | 21:36 | reagovat | závadný

    Nemajíc robot, strouhám na obečejném struhadle a suším na radiátoru od podzimu do jara, když mi něco zbyde v létě, suším na okně na slunci , a to bez soli. Na rozdíl od výše uvedeného receptu suším i mrkev, kedlubny (ty v menším množství, mají hodně vody), kapustu, brokolici, květák, prostě do základu celer-petržel-mrkev přistrouhám nebo přikrájím, co mi zrovna zbývá. Skvělé do polévek, omáček, zelninových a masových směsí, gulášů, určitě zlepší chuť , uvařené je to za chvilku a při delším vaření poslouží jako zahušťovadlo - a je to BEZ CHEMIE.

  2. Jana Peková   20.03.2007 | 14:15 | reagovat | závadný

    Výborná. Už jsem dělala několikrát.

  3. martina mesarosova   16.08.2006 | 0:07 | reagovat | závadný

    nadrcena zelenina vyschne krasne i na plechu na peceni venku na slunicku.dokonce rychleji jak v sušičce.nevahejte dokud je teplo.

  4. Anonym   08.08.2006 | 18:53 | reagovat | závadný

    Já používám sušičku na ovoce,v plynové troubě jsem to nezkoušela,takže Vám neporadím,ale proč ne? Snad by to neměl být problém...

  5. Maruš   08.08.2006 | 14:54 | reagovat | závadný

    Vždy jsem chtěla takovouto zeleninu vyzkoušet.Mám ale k dispozici jen plynovou troubu a tak nevím,jestli se mám do toho pouštět.Poradíte?Zeleninu ze zahrady vždy zpracuji do polévek tak,že steriluji směs zeleniny do bramboračky a dále mrazím v užším mikrotén.tlačenkovém sáčku nastrouhanou zeleninu i natě a pak si vždy kousek useknu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web