Autor:

Studená melounovookurková polévka

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Meloun
(dužnina)
500 g
Okurka salátová 1 ks
Pomerančová šťáva 150 ml
Máta
(lístků)
10 ks
Sůl  
K podávání
Listové těsto 1 plátek
Slunečnicový olej 100 ml
Parmská šunka 2 plátek
Studená melounovookurková polévka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Dužninu melounu nakrájejte na velké kostky a zbavte případných zrníček. Oloupanou okurku nakrájejte rovněž na kostky a obojí rozmixujte s pomerančovou šťávou a mátou dohladka. Vzniklý krém ještě protřete sítem a dochuťte špetkou soli. Až do doby podávání uchovejte v chladu. Z těsta nakrájejte čtverečky nebo trojúhelníčky a vysmažte je v horkém oleji dozlatova. Nechte na kuchyňském papíru odsát přebytečný tuk a podávejte k polévce spolu s kousky šunky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Studená melounovookurková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web