Studená čínská rýže

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      ml mléko
    • 80
      g cukr
    • 100
      g rýže
    • 50
      g rozinky
    • 2
      ks žloutek
  • na přelití
    • 8
      lžíce rybízová marmeláda
    • 4
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme v mléce s cukrem a rozinkami na kaši. Po chvíli vmícháme žloutky, směs rodělíme do tvořítek vypláchnutých studenou vodou a vychladíme. Před podáváním tvořítka krátce namočíme do teplé vody, vyklopíme na talíř a přelijeme horkou zavřeninou ochucenou pálenkou či likérem.
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.