Autor:

Šťovíková polévka

Snadné
Ingredience
Vařená vejce  
Cibule  
Sůl  
Cukr  
Ocet  
Kopr  
Kyselá smetana  
Šťovík 500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Netradiční recept - studená polévka, ale za letního počasí je obzvlášt osvěžující.
V osolené vodě (cca 2 l) uvařte nakrajený šťovík (300-500 g). Podle chuti přidejte cukr (1 lžíci), případně ocet a nechte vychladnout. Do hlubokého talíře nadrobno nakrájejte vařené vejce, cibuli, zalijte vývarem a přidejte kyselou smetanu a kopr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Šťovíková polévka

Komentáře

  1. Iva Příhonská   17.02.2006 | 20:37 | reagovat |

    Moje babička také vaří šťovíkovou polévku a všichni jsme si ji zamilovali.Nastal však problém, protože na letošní rok nemáme semena na sadbu, a tak bych chtěla požádat kdyby je někdo měl, ať mě kontaktuje:ivaprihonska@seznam.czDěkuji předem za odpověď.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web