Autor:

Šťovíková polévka

Snadné
Ingredience
Vařená vejce  
Cibule  
Sůl  
Cukr  
Ocet  
Kopr  
Kyselá smetana  
Šťovík 500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Netradiční recept - studená polévka, ale za letního počasí je obzvlášt osvěžující.
V osolené vodě (cca 2 l) uvařte nakrajený šťovík (300-500 g). Podle chuti přidejte cukr (1 lžíci), případně ocet a nechte vychladnout. Do hlubokého talíře nadrobno nakrájejte vařené vejce, cibuli, zalijte vývarem a přidejte kyselou smetanu a kopr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Krémová česnečka s topinambury Zahřívací polévkové večeře pro podzimní dny Články z

Komentáře k receptu: Šťovíková polévka

Komentáře

  1. Iva Příhonská   17.02.2006 | 20:37 | reagovat |

    Moje babička také vaří šťovíkovou polévku a všichni jsme si ji zamilovali.Nastal však problém, protože na letošní rok nemáme semena na sadbu, a tak bych chtěla požádat kdyby je někdo měl, ať mě kontaktuje:ivaprihonska@seznam.czDěkuji předem za odpověď.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web