Autor:

Stockholmské roštěnky

Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Masox  
Hladká mouka 1 lžíce
Smetana 1/4 l
Sardelová pasta  
Okurka
větší
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Vyjmeme, přidáme trochu oleje a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Vložíme maso, podlijeme vývarem a občas obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme je a šťávu zaprášíme moukou. Povaříme a zředíme vývarem.

Vlijeme smetanu, přidáme na kostičky nakrájenou okurku a vmícháme sardelovou pastu. Maso vrátíme do omáčky, mírně podusíme a podle chuti dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Stockholmské roštěnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web