Stockholmské roštěnky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hovězí roštěná
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 0,3
      l smetana
    • sardelová pasta
    • 1
      ks okurka větší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Vyjmeme, přidáme trochu oleje a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Vložíme maso, podlijeme vývarem a občas obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme je a šťávu zaprášíme moukou. Povaříme a zředíme vývarem.
2
Vlijeme smetanu, přidáme na kostičky nakrájenou okurku a vmícháme sardelovou pastu. Maso vrátíme do omáčky, mírně podusíme a podle chuti dosolíme.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.