Autor:

Stockholmské roštěnky

Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Masox  
Hladká mouka 1 lžíce
Smetana 1/4 l
Sardelová pasta  
Okurka
větší
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Vyjmeme, přidáme trochu oleje a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Vložíme maso, podlijeme vývarem a občas obracíme. Když je maso měkké, vyjmeme je a šťávu zaprášíme moukou. Povaříme a zředíme vývarem.

Vlijeme smetanu, přidáme na kostičky nakrájenou okurku a vmícháme sardelovou pastu. Maso vrátíme do omáčky, mírně podusíme a podle chuti dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Stockholmské roštěnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web