Steak s pepřovou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Knorr

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí svíčková
    • 1
      kalíšek knorr bohatý bujón na guláš
    • 10
      lžíce červené víno suché
    • 3
      ks šalotka
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      lžíce smetana 30%
    • 1
      lžíce pepř drcený
    • 80
      g pepř celý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Svíčkovou pokrájejte na 4 steaky, posypte je černým pepřem a smažte na oleji asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte špetkou soli.
2
Vařící vodou zalijte zrna zeleného pepře a po několika minutách je sceďte.
3
Na stejném oleji nechejte zesklovatět na jemno nakrájené cibule šalotky s máslem.
4
Následně přilijte víno, přidejte hořčici a zelený pepř. Duste, dokud se polovina vína nevypaří.
5
Přidejte Knorr Bohatý bujón na guláš a smetanu. Vařte, dokud omáčka nebude hustá. Steaky servírujte polité omáčkou s bramborovou kaší nebo grilovanými bramborami
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Káta
    Káta |

    23. 11. 2015 21:51

    Souhlas to snad ani není možné co někoho napadne nemám nic proti bujonum občas do omáčky masox hodím ale zabít tím steak za 400 děláte si srandu :'( :'( :'( :-D :-D :-D

  • Káta
    Káta |

    23. 11. 2015 21:48

    Souhlas takhle dobít Steak za 400 to snad ani není možné co někoho napadne :'( :'(

  • Martina
    Martina |

    7. 11. 2015 15:56

    Knorr bohatý bujón :-D tak to mi stačí a zavírám :-X