Autor:

Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou

Obtížné
Ingredience
Vepřová panenka 350 g
Červený vinný ocet 1 lžíce
Celozrnné hořčice 1 lžíce
Pepř celý
v nálevu
1 lžíce
Smetana 3 lžíce
Máslo 30 g
Olej 1 lžíce
Sůl  
Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

1. Kolecka pannenky osmazime asi 5-8minut na kazde strane. Uchovame v teple
2. Do panve vlozime ocet a horcici a varime asi 1 minutu michajice drevenou vareckou. vmichame smetanu a zeleny pepr a varime asi 1 minutu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou

Komentáře

  1. :D   02.01.2013 | 12:09 | reagovat |

    hmmm je fakt dobrý!!! ;-)

  2. Simča S.   06.08.2011 | 17:06 | reagovat |

    Tato úprava panenky je velice dobrá, měla jsem maso den dopředu potřené česnekem a olejem, pak je uvařeno hnedle. Omáčka je zajímavá, přidala jsem trochu vína, protože byla dost hustá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web