Veprove medajlonky s horcicno-peprovou omackou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g vepřová panenka
    • 1
      lžíce červený vinný ocet
    • 1
      lžíce celozrnné hořčice
    • 1
      lžíce pepř celý v nálevu
    • 3
      lžíce smetana
    • 30
      g máslo
    • 1
      lžíce olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Kolecka pannenky osmazime asi 5-8minut na kazde strane. Uchovame v teple
2
2. Do panve vlozime ocet a horcici a varime asi 1 minutu michajice drevenou vareckou. vmichame smetanu a zeleny pepr a varime asi 1 minutu
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • :D
    :D |

    2. 1. 2013 12:09

    hmmm je fakt dobrý!!! ;-)

  • Simča S.
    Simča S. |

    6. 8. 2011 17:06

    Tato úprava panenky je velice dobrá, měla jsem maso den dopředu potřené česnekem a olejem, pak je uvařeno hnedle. Omáčka je zajímavá, přidala jsem trochu vína, protože byla dost hustá.