Autor:

Staročeská polévka

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 4
Studená voda 1 l
Brambory 3 ks
Krupky 2 hrst
Cibule 1 ks
Sádlo 1 lžíce
Majoránka 1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Masox 1 kostka
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do studené osolené vody dáme propláchnuté krupky a dáme vařit. Přidáme oloupané,nakrájené brambory na malé kostky a vaříme za občasného míchání cca 20-25 minut.
Mezitím si osmažíme na tuku jemně nakrájenou cibuli do růžova. Přidáme ji i s tukem do hotové polévky společně s česnekem a majoránkou a necháme pouze přejít varem. Dochutíme, kdo má rád, může dát při vaření i pár hub. Výborná je s krajičkem čerstvého nebo opečeného chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
5
1 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 2x)
Reklama
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Staročeská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web