Autor:

Špenátovo-bramborová omeleta

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory
uvařené
 
Listový špenát  
Balkánský sýr
Feta
 
Vejce  
Smetana  
Pepř mletý  
Špenátovo-bramborová omeleta

Postup přípravy:

Uvařené brambory nakrájíme na osminky a necháme orestovat.
Mezitím si podusíme špenátové lístky (čerstvé minutku, zmrazené do rozmrazení) a v misce je smícháme s vejci, rozdrobeným sýrem feta a trochou smetany (sladké nebo i zakysané). Opepříme, raděj nesolíme, sýr je slaný dost.
Špenátovo-vaječnou směsí zalijeme orestované brambory a necháme ještě chvíli restovat.
Je to rychlá a díky špenátu šťavnatá večeře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Špenátovo-bramborová omeleta

Komentáře

  1. Monika T   07.03.2009 | 19:22 | reagovat |

    poznám podobnú verziu kde len do rozšľahaného vajíčka s mliekom pridáme natrhaný špenát a na plátky nakrájané varené zemiaky a zmes vylejeme na panvicu s rozpusteným malým kúskom masla a necháme stuhnúť. inak veľmi chutné a zdravé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web