Špenát s hráškem na víně

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrst jarní cibulka najemno nasekaná
    • 2
      hrst hrášek čerstvý nebo mražený
    • 250
      ml bílé víno
    • 4
      hrnek špenát velké
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžička olivový olej
    • 1
      špetka sůl + koření podle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji a kousku másla osmažíme cibulku, přidáme hrášek, smažíme 2 minuty, přilijeme víno, necháme několik minut bublat, přidáme špenát a dusíme krátce, jen aby špenát nebyl syrový, okořeníme a zjemníme dalším kouskem másla.
2
Z receptáře Jamieho Olivera. Já přidávám jen pepř, sůl a masový vývar.

Komentáře k receptu

  • Helena
    Helena |

    12. 6. 2006 10:25

    V puvodnim receptu je spenat cerstvy,ale ja to delam z mrazeneho.Uz jsem to delala 2x a byl sneden s velkou chuti a beze zbytku.

  • Jitka
    Jitka |

    9. 6. 2006 18:26

    Takže ten špenát čerstvý? Mražený se užít nedá?