Autor:

Španělská Sangria

Střední
Ingredience
Červené víno 1 l
Vaječný koňak 50 ml
Cukr
2-3
3 lžíce
Pomeranč
Citron 1/2 ks
Banány 1 ks
Nektarinka 2 ks
Jablka 1 ks
Jahody 250 g
Rybíz
snítka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické

Do velkého džbánu nalijeme víno, přidáme cukr, koňak a promícháme. Přidáme na malé kousky nakrájený omytý pomeranč, citron i s kůrou (pokud možno chemicky neošetřenou), nektarinky, jablko a jahody. Necháme v chladničce alespoň 6 hodin chladit. Před podáváním přidáme kostky ledu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Španělská Sangria

Komentáře

  1. m.r.i.a   26.08.2012 | 23:10 | reagovat | závadný

    take si myslim, ze konak v sangrii neni (potreba)..nicmene nechapu, proc pi Bunova nezalozi(te) novy recept, jak ma tedy sangrie vypadat (kdyz (jste) delsi dobu ve Spanelsku zila!!!) a pise(te) to tu pouze do komentaru...!? :-\

  2. Zdenda   10.07.2012 | 16:45 | reagovat | závadný

    Na dovolené ve Španělsku byla Sangria nejoblíbenějším večerním občerstvením. Žádný koňak tam nebyl, jen víno, ovoce a led. Bylo to super a dělám to tak i doma.

  3. ivan   01.02.2012 | 23:13 | reagovat | závadný

    v Španielsku som bol síce už pred 16 rokmi, ale jedno si pamätám určite v sangrii žiadny vaječný koňak nebol. Len ovocie, červené víno a ľad.

  4. Jana Krejčová   31.08.2004 | 9:50 | reagovat | závadný

    Souhlasím s komentářem pí. Bunové, zkoušela jsem Sangii dle jejího receptu, šťávu jsem dala jen z jedné poloviny citronu a opravdu to byla Sangria, jakou pijeme o dovolené ve Španělsku. Díky moc za recept.

  5. Jana Bunová   13.08.2004 | 14:15 | reagovat | závadný

    Sangria se skládá v poměru 1l vína, 1/2l pomerančové štávy, 1/4l citronové šťávy, ovoce(především pomeranče, citrony, jahody aj. dle fantazie) cukr - ten kóňak není vůbec nutvý... a chlazení 6h.to je trochu přehnané bohatě stačí 30min.... a mnozí španělé koňak vůbec nedávají... ve španělsku jsem delši dobu žila

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web