Autor:

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo krůtí)
 
Sůl  
Máslo  
Tymián
a provensálské koření
 
Kuřecí steak na bylinkovém másle

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do rozehřátého másla, kde jsme dali dvě lžičky tymiánu a dvě lžičky provensálského. Smažíme po obou stranách asi pět minut. Takto dělávám i lososa.

Příloha: Opečené brambory, tatarka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí steak na bylinkovém másle

Komentáře

  1. Mášenka M   23.06.2011 | 19:49 | reagovat | závadný

    K máslu přidávám lžíci oleje, pak se nepřepaluje a zůstane dobré i na pokapání brambor.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web