Autor:

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo krůtí)
 
Sůl  
Máslo  
Tymián
a provensálské koření
 
Kuřecí steak na bylinkovém másle

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do rozehřátého másla, kde jsme dali dvě lžičky tymiánu a dvě lžičky provensálského. Smažíme po obou stranách asi pět minut. Takto dělávám i lososa.

Příloha: Opečené brambory, tatarka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí steak na bylinkovém másle

Komentáře

  1. Mášenka M   23.06.2011 | 19:49 | reagovat |

    K máslu přidávám lžíci oleje, pak se nepřepaluje a zůstane dobré i na pokapání brambor.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web