Autor:

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo krůtí)
 
Sůl  
Máslo  
Tymián
a provensálské koření
 
Kuřecí steak na bylinkovém másle

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do rozehřátého másla, kde jsme dali dvě lžičky tymiánu a dvě lžičky provensálského. Smažíme po obou stranách asi pět minut. Takto dělávám i lososa.

Příloha: Opečené brambory, tatarka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1
Grilovaná panenka s pikantním ananasem Recept na víkend: Grilovaná panenka s pikantním ananasem Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí steak na bylinkovém másle

Komentáře

  1. Mášenka M   23.06.2011 | 19:49 | reagovat |

    K máslu přidávám lžíci oleje, pak se nepřepaluje a zůstane dobré i na pokapání brambor.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web