Kuřecí steak na bylinkovém másle

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 5
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa (nebo krůtí)
    • sůl
    • máslo
    • tymián a provensálské koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do rozehřátého másla, kde jsme dali dvě lžičky tymiánu a dvě lžičky provensálského. Smažíme po obou stranách asi pět minut. Takto dělávám i lososa.
2
Příloha: Opečené brambory, tatarka.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ZV
    ZV |

    22. 3. 2014 21:55

    kuřecí steak je vykoštěné kuřecí stehno tak jak může být recept na kuřecí steak a mám si nachystat prsa!!!!!???? :-( :-( :-\ :-\

  • Standa
    Standa |

    23. 2. 2013 14:32

    Ahoj, korekce: "po obou stranách" Lidi, že vás to nebije do očí... :)

  • Mášenka M
    Mášenka M |

    23. 6. 2011 19:49

    K máslu přidávám lžíci oleje, pak se nepřepaluje a zůstane dobré i na pokapání brambor.