Autor:

Špagety s hovězími nudličkami na houbách

Střední
Ingredience
Hovězí maso 1/2 kg
Sušené houby 1 hrst
Slanina
kousek
 
Cibule
menší
1 ks
Kmín  
Pepř mletý  
Sůl  
Špagety  
Olej  
Houbový vývar  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Hovězí, Z hub

V hrnci osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a na vysmažený tuk přidáme pokrájenou cibuli a necháme zesklovatět.

Mezitím nakrájíme hovězí maso na tenké nudličky, osolíme, opepříme a dle chuti okmínujeme. Maso přidáme na cibuli se slaninou a necháme ze všech stran zatáhnout.

Poté do hrnce přidáme sušené houby (i s vodou, do které jsem je předem namočili) a kostku bujónu. Za občasného podlévání dusíme doměkka. Podléváme tak, abychom měli žádoucí objem šťávy.

Když je maso měkké, mírně zahustíme šťávu moukou, provaříme a podáváme se špagetami, uvařenými klasickým způsobem (v osolené vodě s trochou oleje).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Špagety s hovězími nudličkami na houbách

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web