Autor:

Špagetová bábovka III.

Střední
Ingredience
Špagety 360 g
Tvrdý sýr 100 g
Vejce 5 ks
Cibule 2 ks
Sádlo 50 g
Hladká mouka 2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Špenátový protlak
mražený
450 g
Tuk
na vymazání a strouhanka na vysypání formy
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle nebo oleji, zaprášíme moukou a připravíme cibulovou jíšku. Přidáme špenát, povaříme ho do zhoustnutí, osolíme, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem. Špagety uvařit v osolené vodě (musí být trochu tvrdší), scedíme je, promícháme se špenátem, vejci a nastrouhaným sýrem a směsí naplníme vymazanou a vysypanou formu na bábovku.

Vložíme ji do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 30 min. Podáváme jako samostatné jídlo se zeleninovým salátem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Špagetová bábovka III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web