Autor:

Špagetová bábovka III.

Střední
Ingredience
Špagety 360 g
Tvrdý sýr 100 g
Vejce 5 ks
Cibule 2 ks
Sádlo 50 g
Hladká mouka 2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Špenátový protlak
mražený
450 g
Tuk
na vymazání a strouhanka na vysypání formy
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle nebo oleji, zaprášíme moukou a připravíme cibulovou jíšku. Přidáme špenát, povaříme ho do zhoustnutí, osolíme, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem. Špagety uvařit v osolené vodě (musí být trochu tvrdší), scedíme je, promícháme se špenátem, vejci a nastrouhaným sýrem a směsí naplníme vymazanou a vysypanou formu na bábovku.

Vložíme ji do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 30 min. Podáváme jako samostatné jídlo se zeleninovým salátem nebo jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Špagetová bábovka III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web